Web Analytics Made Easy - Statcounter

Safe Mode حالتی است که در مرورگرها و سیستم‌عامل‌های مختلفی ازجمله ویندوز، لینوکس، OS X و اندروید وجود دارد و به کاربران کمک می‌کند تا عامل مخربی مانند ویروس یا برنامه‌ها را شناسایی کرده و نسبت به حل مشکل اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، Safe Mode حالتی ایمن است که در سیستم‌عامل‌ها و مرورگرهای مختلف وجود دارد و فعال‌سازی آن دسترسی کاربران به وبسایت‌ها و برخی از برنامه‌ها محدود می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حالت در مواقعی که برنامه مخربی روی سیستم یا تلفن همراه شما نیز نصب شود، فعال خواهد شد و به کاربر کمک می‌کند تا عامل خرابی سیستم را بیابد. در ادامه به بررسی و شناخت بیشتر Safe Mode می‌پردزیم:

Safe Mode چیست؟

Safe Mode که تحت عنوان حالت ایمن نیز شناخته می‌شود در مرورگرها و سیستم‌عامل‌های مختلفی ازجمله ویندوز، لینوکس، OS X و اندروید وجود دارد و زمانی کاربرد دارد که سیستم‌عامل یا مرورگر با اختلال مواجه شود. هنگامی که این حالت در مرورگرها فعال شود، تمام افزونه‌های نصب‌شده روی آن غیر فعال خواهد شد؛ تلفن‌های اندرویدی نیز هنگامی که به واسطه نرم‌افزارهای مخرب تهدید می‌شود، به حالت Safe Mode خواهد رفت.

در سیستم‌عامل‌هایی نظیر ویندوز، لینوکس و OS X با فعال‌سازی حالت Safe Mode تنها فایل‌ها و درایورهای ضروری برای سیستم اجرا می‌شود و به دلیل اینکه فایل‌های غیرضروری در این حالت اجرا نخواهد شد، سیستم‌عامل در حالت Safe Mode محدود می‌شود و برخی از امکانات سیستم‌عامل در اختیار کاربران نخواهد بود؛ این حالت برای اشکال‌یابی و اشکال‌زدایی عناوین گوناگونی از جمله اختلالات نرم‌افزاری، حذف ویروس‌ها و برنامه‌های مخرب استفاده می‌شود.

سیف مود اندروید چیست؟

یکی از روش‌هایی که به منظور بررسی وضعیت عملکرد دستگاه‌های اندرویدی مورد استفاده قرار می‌گیرد، حالت Safe Mode است. این حالت یک وضعیت اجرایی است که با فعال‌سازی آن دسترسی به اپلیکیشن‌ها و قابلیت‌های دستگاه محدود می‌شود و در این شرایط به طور کاملاً دقیق می‌توان عملکرد محصول را با وضعیت اصلی مقایسه کرد تا در صورت وجود مشکل نسبت به مرتفع کردن آن اقدام کرد. برای فعال‌سازی این حالت روش‌های گوناگونی وجود دارد که در ادامه به بررسی یکی از آن‌ها می‌پردازیم:

مرحله اول: ابتدا دکمه پاور دستگاه اندرویدی خود را فشرده و نگه‌دارید تا منوی پاور نمایان شود.

مرحله دوم: در صفحه باز شده روی گزینه Power Off کلیک کند و منتظر بمانید تا دستگاه خاموش شود.

مرحله سوم: پس از خاموش شدن دستگاه کمی منتظر بمانید و سپس مجدداً دکمه پاور را فشرده و نگه‌دارید تا دستگاه روشن شود.

مرحله چهارم: هنگامی که دستگاه شروع به روشن شدن کرد، منتظر بمانید تا لوگو اندروید نمایان شود در این هنگام دکمه پاور را رها کرده و دو دکمه فیزیکی افزایش و کاهش صدا را نگه‌دارید.

مرحله پنجم: با سپری کردن مراحل ذکر شده دستگاه اندرویدی به بخش Safe Mode وارد می‌شود. توجه داشته باشید که در این حالت عبارت Safe Mode در بخشی از صفحه نمایش قرار می‌گیرد.

سیف مود ویندوز

یکی از روش‌هایی که می‌توانید با استفاده از آن به حالت Safe Mode ویندوز ۱۰، ۸.۱ و هشت وارد شوید، استفاده از کلیدهای ترکیبی Shift + Restart است.

مرحله اول: ابتدا به منوی ویندوز رفته و روی گزینه Power کلیک کنید، سپس دکمه Shift را نگه‌دارید و روی گزینه Restart کلیک کنید تا سیستم شما پس از Restart شدن اولیه به حالت Safe Mode منتقل شود.

مرحله دوم: در صفحه باز شده روی گزینه Troubleshoot کلیک کنید.

مرحله سوم: در این مرحله روی گزینه Advanced Options کلیک کنید.

مرحله چهارم: در منوی بعدی باید پایین‌ترین گزینه یعنی See more recovery options را انتخاب کنید تا به منوی تنظیمات پیشرفته منتقل شوید.

مرحله پنجم: با وارد شدن به منوی تنظیمات پیشرفته باید گزینه Startup Settings را انتخاب و در صفحه بعدی روی گزینه Restart کلیک کنید.

مرحله ششم: پس از Restart شدن سیستم، صفحه‌ای باز می‌شود که حالت‌های مختلف Safe Mode را به شما نمایش می‌دهد. حالت‌های مختلف Safe Mode عبارت است از:

Enable Safe Mode: این حالت Safe Mode را به صورت کامل اجرا می‌کند و برای انتخاب آن کافی است از کلید F4 استفاده کنید. Enable Safe Mode with Networking: این حالت Safe Mode را با دسترسی به اینترنت فعال می‌کند که برای انتخاب آن باید کلید F5 را بفشارید. Enable Safe Mode with Command Prompt: این حالت ویندوز را در حالت Safe Mode و با دسترسی به CMD فعال می‌کند که برای انتخاب آن باید روی کلید F6 کلیک کنید. نحوه فعال‌سازی Safe Mode مرورگرهای مختلف

Firefox

مرحله اول: برای فعال‌سازی حالت Safe Mode مرورگر Firefox، ابتدا وارد نرم‎‌افزار شده و روی گزینه سه نقطه کلیک کنید.

مرحله دوم: در منوی باز شده، روی گزینه Help کلیک کنید تا منوی آن باز شود.

مرحله سوم: در صفحه Help گزینه‌های مختلفی وجود دارد که برای وارد شدن به حالت Safe Mode باید روی گزینه troubleshoot mode کلیک کرده و پس از ظاهر شدن پیغام مربوطه نرم‌افزار را Restart کنید.

Google Chrome

مرحله اول: برای فعال‌سازی حالت Safe Mode در مرورگر Google Chrome باید روی آیکون برنامه راست کلیک و گزینه Properties را انتخاب کنید.

مرحله دوم: در پنجره باز شده به سربرگ Shortcut بروید و در قسمت Target عبارت --no-extensions را به انتهای متن اضافه کنید تا با کلیک روی برنامه، مرورگر در حالت Safe Mode باز شود.

نکته: قبل از وارد کردن متن فوق در قسمت Target باید با استفاده از کلید Space یک فاصله ایجاد کنید.

Internet Explorer

مرحله اول: برای فعال‌سازی حالت امن در مرورگر Internet Explorer در ابتدا باید کلیدهای ترکیبی Win + R را بزنید تا پنجره Run باز شود، سپس عبارت iexplore.exe –extoff را در کادر باز شده وارد کنید و کلید Enter را بفشارید.

مرحله دوم: با گذراندن مرحله اول مرورگر بدون هیچ افزونه‌ای در حالتSafe Mode باز می‌شود.

کد خبر 588464

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیستم عامل ویندوز ویندوز ویندوز11 ويندوز 10 سرورهای ویندوزی ترفندهاي ويندوز تبلت اندرویدی گوشی اندروید اندروید سیستم عامل اندروید تاریخچه اندروید مرورگر مرورگر کروم افزونه مرورگر خروج از حالت safe mode در ps4 خارج شدن از حالت safe mode شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فعال سازی حالت برای فعال سازی سیستم عامل ها حالت Safe Mode روی گزینه مرحله دوم کلیک کنید نگه دارید مرحله اول باز شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفاف سازی بودجه محقق شد؟

یکی از اهداف دو بخشی کردن لایحه بودجه۱۴۰۳ شفافیت بود؛ چراکه تا پیش از آن بودجه به‌صورت یکجا تقدیم مجلس می‌شد؛ اما با جداساختن احکام از جداول تلاش شد که شفافیت بیشتری درباره بودجه‌های سنواتی ایجاد شود. با این حال نمایندگان مجلس معتقدند رسیدگی سریع و عدم بررسی برخی جداول در صحن با شفافیت فاصله معناداری دارد.

به گزارش دنیای اقتصاد، روز گذشته دومین و آخرین جلسه بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این جلسه، نمایندگان جدول ۸ با عنوان «برآورد تملک دارایی‌های مالی»، جدول ۱۰ در خصوص مصارف استان‌ها، جدول ۱۱ در مورد بودجه شرکت‌های دولتی، جدول ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی»، جدول ۱۴ در خصوص جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها، جدول ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ با عنوان «طرح‌های مطالعاتی و اجرایی»، جدول ۲۱ در مورد اعتبارات نیرو‌های مسلح، جدول شماره ۲۲ با عنوان «منابع و مصارف حوزه انرژی» و جدول پیوست یک لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور با عنوان «اعتبار طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه دستگاه‌های اجرایی» را به تصویب رساندند.

بر این اساس مرحله دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ که شامل جداول بودجه است، برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد. رئیس مجلس پس از اتمام بررسی جداول از نمایندگان خواست که به هیات رئیسه کمیسیون تلفیق اجازه بدهند تا در راستای ایجاد تراز و رفت و برگشت‌های شورای نگهبان تغییرات لازم را انجام دهد؛ البته تاکید کرد که در تنظیم جداول ممکن است برای ایجاد تراز، جابه‌جایی‌هایی داشته باشیم منتها این به هیچ عنوان به معنای تغییر ماهیت جداول نیست و ردیفی اضافه نمی‌شود.

بر اساس اظهارنظر نمایندگان تغییرات انجام شده از سوی مجلس بر جداول بسیار اندک بوده است. از سوی دیگر اگر چه بررسی جداول بودجه برای نخستین بار و برای شفاف‌سازی بودجه رقم خورد، اما برخی نمایندگان اعلام می‌کردند آنچه هدف از بررسی جداول و شفاف‌سازی بودجه بود، محقق نشده است. نمایندگان منتقد تاکید کردند که جداول لایحه بودجه به صورت ریز در صحن علنی بررسی نشده و زمان بررسی این جداول در صحن علنی بسیار کوتاه بوده است.

تغییرات اندک بود

محمدرضا رضایی‌کوچی، نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ با اشاره به تغییرات اندک تلفیق و مجلس بر جداول بودجه، تاکید کرد: ما سعی کردیم هر تغییری در جداول لایحه بودجه می‌دهیم با هماهنگی دولت باشد، بنابراین بار جدیدی به دولت اضافه نشد و سقف بودجه نیز افزایش پیدا نکرد؛ بنابراین به نظر می‌رسد به نسبت سال‌های قبل بودجه بهتری نوشته شد.

او به تغییرات اعمال شده مجلس بر جداول بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان برای فوق‌العاده خاص پرستاران اعتبار اختصاص دادیم تا به معیشت پرستاران کمک شود. همچنین یک درصد اعتبارات شرکت‌ها را به حوزه فرهنگی اختصاص دادیم. علاوه بر این ۱۶ هزار میلیارد تومان به رفع محرومیت‌زدایی تخصیص دادیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: ۲هزار میلیارد تومان برای راه‌های روستایی اختصاص دادیم. برای نخستین بار قطار سریع‌السیر تهران-مشهد را در بودجه آوردیم و ردیفی برای آن اختصاص دادیم و برای راه‌آهن تهران به بصره ردیف گذاشتیم. در حوزه آب و فاضلاب، دانشگاه‌ها و مدارس احکامی داشتیم و حدود ۱۰ هزار میلیارد نیز برای نوسازی مدارس اختصاص دادیم و در همه حوزه‌ها سعی کردیم مواردی را که جنبه عمومی دارد، مورد توجه قرار دهیم.

منابع دولت تغییر نکرد

همچنین رحیم زارع، سخنگوی تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳، گفت: منابع دولت در لایحه بودجه تغییر نکرد و ۲۵۶۲ هزار میلیارد تومان بود که همین عدد باقی ماند. در جداول می‌توانیم ردیف‌ها را جابه‌جا کنیم. بدهی دولت به صندوق توسعه ملی و حق عضویت اوپک را اضافه کردیم.

او خاطرنشان کرد: با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، برای شفاف‌سازی بودجه‌های سنواتی، نمایندگان به بررسی دو‌مرحله‌ای لایحه بودجه در مجلس رای دادند. بر این اساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ به صورت دو‌مرحله‌ای به مجلس ارسال شد. مرحله اول که شامل احکام بودجه است سال گذشته در صحن علنی مجلس بررسی شد. طبق آیین‌نامه جداول بودجه باید منطبق بر احکام تنظیم می‌شد از این‌رو بعد از نهایی شدن بخش اول لایحه بودجه که شامل احکام بود دولت جداول بودجه را تنظیم و به مجلس ارسال کرد.

حتی ۱۰ درصد از اهداف مجلس محقق نشد

جبار کوچکی‌نژاد، عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ نیز در خصوص اینکه آیا هدف مجلس از بررسی دو مرحله‌ای بودجه محقق شد، گفت: حتی ۱۰ درصد از هدفی که مجلس با بررسی دو مرحله‌ای بودجه به دنبال آن بود نیز تحقق پیدا نکرد. یک دلیل وضعیت انتقالی میان دو مجلس فعلی و جدید است. به همین دلیل نمایندگان زیاد حضور ندارند و خیلی فعال نبودند.

او تاکید کرد: ما جداول را مورد بررسی قرار ندادیم. برای مثال جدول شماره ۷ را که هزاران پروژه در آن قرار دارد، یک دفعه رای‌گیری کردند. همچنین جدول ۱۲ را که حدود ۳۷ هزار میلیارد تومان بودجه فرهنگی بود، یک‌دفعه رای‌گیری کردند و تسلط لازم بر جداول وجود نداشت.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳خاطرنشان کرد: علت عدم بررسی دقیق جداول بودجه در صحن سرعت بالا در بررسی بود. ما طرحی را می‌خواهیم بیاوریم تا بار دیگر به ماده ۱۸۲ سابق برگردیم و بودجه به صورت یک مرحله‌ای بیاید، چون در این شرایط مجلس معطل می‌شود. البته ما می‌توانیم زمان بررسی بودجه را طولانی کنیم و ۱۵ روز برای بررسی احکام و ۱۵ روز برای بررسی جداول در صحن مجلس اختصاص دهیم. کوچکی‌نژاد در خصوص میزان تغییرات در جداول بودجه در صحن مجلس اظهار کرد: تقریبا تغییر چندانی ایجاد نشد و کمتر از ۳ تا ۴ درصد در جداول تغییر ایجاد شد.

تک‌تک جداول در صحن بررسی نشد

همچنین محمدعلی محسنی‌بند‌پی، نماینده نوشهر و چالوس و عضو کمیسیون بهداشت مجلس درخصوص اینکه آیا هدفی که مجلس با بررسی دو مرحله‌ای بودجه به دنبال آن بود محقق شد، گفت: بودجه ۱۴۰۳ برای نخستین بار به صورت دو مرحله‌ای بررسی شد، اما هنوز آنچه مجلس به دنبال آن است که جداول مانند تک‌تک تبصره‌ها و موادی که در متن قانون بودجه است در صحن مطرح شود این اتفاق نیفتاد.

او تصریح کرد: مجلس یازدهم قدم بزرگی برداشت و جداول را از متن لایحه بودجه جدا کرد. علاوه بر این برای هر دوی این بخش‌ها جلسات جدایی گذاشت و مجلس دوازدهم باید با جدیت بیشتری پیگیری کند که اهمیت جداول کمتر از متن لایحه بودجه نباشد.

این نماینده مجلس افزود: لایحه بودجه معمولا در اسفند ماه بررسی می‌شود و بررسی جداول در دو جلسه و با این شتاب خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. باید قانون برنامه توسعه و لوایح بودجه سنواتی با جزئیات بیشتری بررسی شود. امیدواریم در مجلس دوازدهم لایحه بودجه با جزئیات بیشتری در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد و این‌گونه بررسی قطعا به نفع مردم خواهد بود.

محسنی‌بندپی با انتقاد از بالا بودن سرعت در بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳، اظهار کرد: دو انتقاد نسبت بررسی بودجه در مجلس مطرح است. ابتدا اینکه همه ارقام در صحن بررسی نشد و از سوی دیگر سرعت بررسی جداول در صحن بسیار بالا بود. ما در برنامه‌ریزی همیشه باید وقت بیشتری بگذاریم و در این شرایط در اجرا خیلی مشکل نخواهیم داشت. چون همیشه برنامه‌ریزی کردن بر مبنای داده‌ها و اطلاعاتی که داریم زمان بیشتری می‌برد و گاهی اوقات نظر مخالف و موافق نمایندگان ممکن است سایر نمایندگان را هم قانع کند.

او یادآور شد: به نظر می‌رسد در مجلس دوازدهم باید بالغ‌تر از مجلس یازدهم عمل کرد. برای مثال قانون برنامه هفتم یک قانون برای اجرا در ۵ سال است و باید توجه ویژه‌ای به آن می‌شد، اما ما با سرعت پیش رفتیم و این موضوع هم برای نمایندگان و دولت مشکل ایجاد می‌کند. در این شرایط مجلس و دولت با طرح‌ها و لوایح دو فوریتی به دنبال اصلاح برنامه هفتم خواهند بود. اما هر چقدر ما اصلاحات کمتری در قانون و هر تصمیم‌گیری داشته باشیم، خطاهایمان کمتر است و این موضوع نیازمند نگاه جامع‌نگر است. اما زمانی‌که شتاب‌زده عمل می‌کنیم، مجبوریم قوانین را اصلاح کنیم. از سوی دیگر معتقدم در قانون انتخابات خیلی شتاب‌زده عمل کردیم و تبعات آن را دیدیم.

زمان بررسی کم بود

آرش زره‌تن‌لهونی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز در خصوص نواقص بررسی دو مرحله‌ای بودجه، اظهار کرد: اگر نواقصی در بررسی بودجه به صورت دو مرحله‌ای وجود داشته باشد باید برای سال‌های بعد این مسیر اصلاح شود.

او با اشاره به عبور از پیشنهاد‌های نمایندگان در بررسی بودجه، تصریح کرد: هیات رئیسه از خیلی از پیشنهاد‌ها در سال‌های گذشته و در مدل قبلی بررسی بودجه نیز عبور می‌کرد. اما تعداد پیشنهاد‌های نمایندگان زیاد است و این جای بحث است و باید برای پیشنهاد‌ها فکری کرد که یا تعدادش منطقی باشد یا زمان بیشتری برای بررسی بودجه اختصاص داده شود تا پیشنهاد‌های نمایندگان بررسی شود.

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است