Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@01:06:41 GMT

مفاهیم: سیستم عامل اندروید O چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۵۹۷۰۹

مفاهیم: سیستم عامل اندروید O چیست؟

میزآنلاین>گزارش - همشهری آنلاین - سجاد میرزامهدی تهرانی:
Android O نسخه بعدی سیستم‌عامل موبایلی گوگل می‌باشد که برای انتشار در تابستان برنامه ریزی شده است.

اگر شما یکی از گوشی‌های Google Pixel، Nexus 6P، Nexus 5X یا تبلت Pixel C داشته باشید، می‌توانید به صورت آزمایشی از سیستم‌عامل اندروید O استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بروز رسانی قرار است در Google IO 2017 رونمایی شود. همچنین این احتمال است که با استفاده از گوشی جدید گوگل یعنی Pixel 2 این سیستم عامل امتحان شود.

اگر هیچکدام از گوشی‌های گوگل را ندارید بازهم می‌توانید با ابتکار عملی که گوگل طراحی کرده از امکانات این سیستم‌عامل بهرمند شوید.

پروژه Project Treble به شما این اطمینان را می‌دهد که اندروید O برای تمامی گوشی‌های اندروید قابل استفاده است.

1. حالت تصویر در تصویر(PiP)

این قابلیت در حال حاضر برروی بسیاری از تبلت‌ها و لانچرهای تایرد پارتی وجود دارد. این ویژگی خیلی خاصی نیست اما با استفاده از این فناوری می‌توانید دو اپلیکیشن را در کنار یکدیگر اجرا کنید.

2. محدود کردن فعالیت اپ‌ها در پس‌زمینه

این قابلیت باهدف ذخیره عمر باتری در گوشی کار میکند، روند آن هم به این صورت است که براساس نوع کار اپلیکیشن‌ها آن ها را الویت بندی می‌کند که این کار باعث می‌شود عمر باتری گوشی شما در این سیستم‌عامل بیشتر از اندروید نوگت دوام بیاورد.

3. سیستم اطلاع رسانی

در تمام سیستم‌عامل های اندروید اطلاع رسانی توسعه داده شده و O هم از قاعده خارج نیست. در سیستم عامل نوگت شما توانایی این را داشتید تا در پنل خود سیستم اطلاع رسانی تنظیمات را انجام دهید.

حال قرار است در O امکانات بیشتری برای استفاده از بخش هشدارها در اختیار توسعه دهندگان قرار گیرد.

4. آیکون‌های جدید برای اپ‌ها

گوگل قوانین جدیدی برای توسعه‌دهندگان در نظر گرفته است که طبق آن‌ها، آیکون‌ها اپ‌ها قرار است ساختاری متحدالشکل داشته باشند.

آیکون‌ها هم‌چنین می‌توانند با توجه به نیاز کاربر، تغییر کنند و انیمیشن داشته باشند. انیمیشن بالا را برای لحظه‌ای ببینید؛ به نظر نظر آیکون‌ها قرار است تغییر جالبی کنند.

5. کیفیت صدای بهتر

گوشی Galaxy S8 سامسونگ، اولین گوشی هوشمندی است که با نسخه‌ی ۵ بلوتوث وارد بازار شده. این تکنولوژی جدید، پهنای باند بیشتری برای انتقال اطلاعات ارایه می‌دهد. در نتیجه می‌توان کیفیت بالاتری به هنگام استفاده از هدفون‌ها دریافت کرد.

نسخه‌ی جدید اندروید هم‌چنین به صورت پیش‌فرض قرار است از فرمت LDAC پشتیبانی کند. این فرمت صدای بلوتوث که توسط سونی ساخته شده، کیفیت صدای بسیار بالاتری را ارایه می‌دهد.

6. برچسب اعلان برای آیکون‌ها

سیستم عامل iOS و برخی از لانچرهای اندروید، تعداد هشدارهای یک اپ را در گوشه‌ی آیکون آن نشان می‌دهند؛ چیزی که به اسم Icon Badges آن را می‌شناسیم.

این قابلیت قرار است از Android O به این سیستم عامل اضافه شود. درست مثل iOS امکان غیرفعال کردن این قابلیت وجود دارد.

منبع: techradar

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۵۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأملاتی درباب بومی نبودن نظریه‌ها در میدان جامعه‌شناسی کشور

 به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیشتر پژوهش‌هایی که در اجتماع علمی ایران صورت گرفته و می‌گیرد، مبتنی بردستاورد‌های دانشمندان غربی است و  این دست‌آورد‌ها چه در نظریه‌ها و چه در روش‌ها و فنون پژوهش‌های تجربی، دارای دقت و اعتبار بالایی هستند. 

سیدحسین نبوی (استادیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای به عنوان «بومی نبودن نظریه‌های غربی و مدرن‌نبودن تفکرات اجتماعی ایرانی و اسلامی» به این موضوع می‌پردازد که تئوری‌ها و روش‌ها با دقت تقریباً وسواس‌گونه‌ای توسط دانشمندان و پژوهشگران غربی، ابداع و ساخته و برخی از آنها به وفور در جامعۀ خودشان به کار گرفته می‌شوند.

* دلایل خطای شناختی در پژوهش‌های تجربی جامعه‌شناختی

به زعم این پژوهشگر مفاهیم و تبیین‌ها و اِسناد‌های آن نظریه‌ها، برای جامعه‌شناسی و پژوهش‌های تجربی جامعه‌شناختی در جامعۀ ایران ممکن است نوعی خطای شناختی شکل بدهد و احتمالا داده است، از آنجا که جامعۀ آمریکا، آلمان، فرانسه و دیگر جوامع غربی که نظریه‌پردازان در آن زمینه و مبتنی بر آن جوامع، به برساختن نظریه‌های خود اقدام کرده‌اند و می‌کنند.

این استاد جامعه‌شناسی در ادامه می‌نویسد؛ به رغم شباهت‌های انسانی ما آدمیان، از نظر دین و اعتقادات، از نظر ارزش‌ها و هنجار‌ها و رمزگان تفسیر معنا، از نظر شیوه توزیع قدرت، از نظر کمّوکیف وقایع و رویداد‌هایی که در دوره‌های تاریخی گذشته در جوامع آنها روی داده و اثرات و پیامد‌های آن باقی است، از نظر رشد و توسعۀ اقتصادی، از نظر محیط طبیعی و جغرافیایی و نیز از نظر برخی عوامل دیگر، با جامعۀ ایران بطور معناداری متفاوت است واین خطای شناختی شکل می‌گیرد.

نظریه‌های برساخته‌شده در جوامع مدرن غربی برای جامعه‌ای که در برخی بخش‌ها کاملا و اساساً متفاوت است، موجب فهم و تبیین اشتباه می‌شود

* عواقب حل مسائل با مفاهیم عاریتی

این پژوهش توضیح می‌دهد که کاربست نظریه‌های برساخته‌شده در جوامع مدرن غربی برای جامعه‌ای که در برخی بخش‌ها کاملا و اساساً متفاوت است، موجب فهم و تبیین اشتباه می‌شود. گرچه به عنوان جامعه‌شناس موظف هستیم - به قول گیدنز- به فرازبان جامعه‌شناسی سخن بگوییم، اما نگرانی این است که اطمینانی نیست که مفاهیم عاریتی، بتوانند شناخت دقیق و صحیحی را برای ما شکل دهند و ما را در حل برخی از مسائلمان، اجتماعی یا فرهنگی به‌طور مؤثری یاری دهند.

نبوی ادامه می‌دهد که احتمالا بسیاری از پژوهشگران مفاهیم و نظریه‌ها را فقط برای هدفی کارفرماپسند یا داورپسند، به کار می‌گیرند، و به ژرف‌اندیشی و بازاندیشی در مفاهیم و نظریه‌های رایج نمی‌پردازند. تعداد بیشتری از پژوهشگران نیز به علت آشنایی ضعیف با نظریه‌ها، اساساً در موقعیتی نیستند که بتوانند به نقد و بازاندیشی در نظریه‌ها بپردازند.

* زمینه‌مند نبودن نظریه‌های جامعه‌شناختی 

به زعم این پژوهشگر خطای شناختی به باور و یقین درستی و صحّت پژوهش انجام‌ گرفته می‌انجامد و مانع از نقد و بازاندیشی و ساخت نظریه‌ای جدید می‌شود. بماند از اینکه برخی از پژوهشگران بنا به دلایل اجرایی، فرهنگی یا بخش اقتصادی، حتی همان اصول علمی را در نقدنشده‌های مختلف پژوهش خود رعایت نمی‌کنند.

خطای شناختی به باور و یقین درستی و صحّت پژوهش انجام‌ گرفته می‌انجامد و مانع از نقد و بازاندیشی و ساخت نظریه‌ای جدید می‌شود

نبوی بیان می‌کند که زمینه‌مند نبودن نظریه‌های جامعه‌شناختی از دو سو مبدل به مسأله شده است:

نظریه‌های برساخته‌شده در جوامع غربی برای کاربست در پژوهش‌های بومی، مناسبت کمتری دارند و ممکن است ما را دچار خطای شناختی کنند، اما ما از آن آگاه نیستیم یا اگر آگاه باشیم تلاش جدی برای اصلاح نظریه‌ها و بومی‌سازی آن آنجام نمی‌دهیم. نظر‌های ساخته وپرداخته شده توسط اندیشمندان بومی به علت ناآشنایی با فرازبان جامعه‌شناسی، دارای ماهیت جامعه‌شناختی نیستند و در اجتماع علمی جامعه‌شناختی به رسمیت شناخته نمی‌شوند.

این پژوهشگر در نهایت اینگونه جمع‌بندی می‌کند که در میدان مطالعات جامعه‌شناسی کشور ما با مسأله و چالشی به نام مفاهیم و نظریه‌هایی که برساختۀ پژوهشگران و جامعه‌شناسان بومی نیست مواجه‌ایم و این وضعیت، آنقدر عادی و طبیعی شده است که مسأله‌بودن آن را درنمی‌یابیم. چه بسا بخش قابل ملاحظه‌ای از بحران‌ها و ابربحران‌ها، ناشی از سوءمدیریت نباشد و در اثر تشخیص نادرست یا نادقیق که به علت خطای شناختی روی می‌دهد، شکل گرفته باشد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • تأملاتی در بومی‌نبودن نظریه‌های جامعه‌شناسی کشور
  • تأملاتی درباب بومی نبودن نظریه‌ها در میدان جامعه‌شناسی کشور
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید